Vriendenkiezen

Een paar keer per jaar organiseren vriendinnen Carin en Karin van Vriendenkiezen.nl activiteiten in Wijdemeren. “Zo hebben we bij Natuurmonumenten een wandeling met koffie georganiseerd voor 35 man. Mensen kunnen ook zelf een oproep plaatsen om anderen te ontmoeten."

2
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
20-3-2019

Carin en Karin uit Ankeveen zijn dit project gestart omdat zij constateerden dat veel mensen alleen zijn of zich alleen voelen en vaak niet weten wat ze moeten doen. 

Laagdrempelig anderen ontmoeten

"Een club of vereniging is niet voor iedereen weggelegd, daarom is een website zoals www.vriendenkiezen.nl zo belangrijk. Het is laagdrempelig en kan net dat steuntje in de rug zijn om weer een sociaal en actief leven te krijgen."

Bijna alles is mogelijk!

"Het project is interessant en toegankelijk voor iedereen die samen met iemand anders iets gezelligs wil doen, zoals een wandelmaatje of iemand die mee wil naar een concert, koffie wil drinken, koken of wandelen. Bijna alles is mogelijk. Vanaf 21 jaar ben je van harte welkom!”

Zelf gratis oproep plaatsen

Op www.vriendenkiezen.nl kun je zelf een gratis oproep plaatsen om met anderen in contact te komen. Een paar keer per jaar organiseren Karin en Carin zelf een activiteit voor iedereen, zoals wandelen bij Natuurmonumenten of een high tea.

Kijk ook op https://www.vriendenkiezen.nl/page/coronavirus/

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in