Vrijwilligers

Wilt u aan de slag als vrijwilliger? Of wilt u als initiatiefnemer een vrijwilligersproject of initiatief in de openbare ruimte aanmelden? Dat kan!
 

VOG-verklaring

Gaat u aan de slag als vrijwilliger? Het is mogelijk dat u een VOG-verklaring (Verklaring omtrent gedrag) moet aanvragen. Hiermee toont u aan dat hij of zij niet veroordeeld is voor bijvoorbeeld een zeden- of geweldsdelict. Een VOG vraagt u aan via de gemeente.

Scholing en cursussen

De volgende organisaties bieden cursussen aan rondom vrijwilligerwerk: 


Bibliotheek Wijdemeren
Sport- en buurtcoach
Vluchtelingenwerk
Sensoor
Digisterker
Vrijwilligers Academie Gooi & Vechtstreek

Projecten  

Heeft u een leuk idee voor een sociaal project of het openbaar groen in uw buurt? Meld uw project aan via onderstaande links. Werkt u al samen aan een mooi project en mist u dit op De Appelboom? Ook dan kunt u het aanmelden via onderstaande links. 

Aan de slag met een sociaal project
Aan de slag met een groen project

Vacature 

Heeft u een mooi project waar u nog vrijwilligers bij kunt gebruiken? U kunt zelf een vacature plaatsen. Na goedkeuring door de webredactie wordt uw vacature op de website geplaatst. U krijgt hiervan bericht. Uw vacature blijft 90 dagen zichtbaar. Natuurlijk kunt u de vacature tussentijds wijzigen of verwijderen. Voordat de vacature verloopt, krijgt u automatisch bericht. 

Voeg een vacature toe
Bekijk alle vacatures

Agenda

Het is mogelijk om vrijwilligersactiviteiten en evenementen aan te melden voor de agenda. Dat kan 3 maanden van te voren. Hiervoor kunt u het aanmeldformulier invullen. Na goedkeuring door de redactie wordt uw activiteit in de agenda geplaatst onder vraag & aanbod. U krijgt hiervan bericht. Uw . Natuurlijk kunt u de activiteit tussentijds wijzigen of verwijderen. Voordat de activiteit verloopt, krijgt u automatisch bericht. 

Voeg een activiteit toe
Bekijk de agenda

 

1445
deelnemers
Vrijwilligers
83
buurtschappen
Straten
175
opleveringen
Projecten

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in