Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw. Samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum.

250
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
22-1-2005

Vier het Leven wil ouderen de kans bieden om deel te nemen aan sociaal-culturele activiteiten. Daardoor blijven zij betrokken bij de samenleving en voelen zich minder eenzaam. Onze ambitie is om ouderen in heel Nederland de kans te geven mee uit te gaan.

Vier het Leven is voor ouderen (65+) en vrijwilligers in Wijdemeren die het leuk vinden om iets voor een ander te betekenen en van o.a. theater houden.

Stichting Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk. Een lokaal initiatief dat is uitgegroeid tot een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland.

De uitjes vinden op diverse plekken plaats en ook het hele jaar door. Denk hierbij aan theaters, musea en de bioscoop. Gasten kunnen na aanmelding mee.

Contact voor Wijdemeren

Esther Eggenkamp, e-mail esther@4hetleven.nl 

Telefoon algemeen: 035-524 51 56
E-mail algemeen: info@4hetleven.nl
Website: www.4hetleven.nl

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in