Fietsboot Loosdrechtse Plassen

De Fietsboot brengt fietsers en wandelaars drie keer per dag vanaf de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht naar de Fuut/ Muyeveld en De Strook in Breukeleveen. Mét een tussenstop op recreatie-eiland Markus Pos. Uiteraard kan de tocht ook omgekeerd gemaakt worden.

10
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
27-6-2019

Eiland Markus Pos

De tussenstop op Markus Pos maakt de veerverbinding extra bijzonder. Dit eiland, midden op de Loosdrechtse Plassen, heeft een zandstrand, uitkijkpunt, speel- en ligweiden en sanitaire voorzieningen. Een bijzonder plek om een dag van het water te genieten!

Dienstregeling

De actuele dienstregeling staat op www.defietsboot.nl. Er kunnen maximaal 12 personen (met of zonder fiets) mee op de boot. Wanneer het een succes is, wordt de capaciteit vergroot.

Extra recreatieve route

Met De Fietsboot op de Loosdrechtse Plassen ontstaat een mooie nieuwe recreatieve route die extra mogelijkheden biedt voor wandelaars en fietsers in het plassengebied. Een aanwinst voor het gebied die bijdraagt aan de doelen van het Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen: het creëren van een aantrekkelijk en toegankelijk gebied.

De Fietsboot wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Wijdemeren, stichting Veerdiensten op de Vecht, De Appelboom, Plassenschap Loosdrecht, Rabobank en het Wijdemerenfonds.

Vrijwilligers nodig

De Fietsboot heeft nog diverse vrijwilligersfuncties openstaan: er zijn nog schippers, technici, 'opstappers', gastheren en -vrouwen nodig. Bekijk de vacatures op deze site en reageer!

Contact Fietsboot

Telefonisch bereikbaar: Karin Meij: 06-407 353 22
E-mail: info@defietsboot.nl 
Website: www.defietsboot.nl 

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in