Taalcafé

Iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 uur schuiven mensen met verschillende nationaliteiten aan bij de koffietafels van het Taalcafé in de bibliotheek in Loosdrecht.

6
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
6-9-2017

Wil je beter Nederlands leren? Dat kan op woensdagochtend in de bibliotheek van Loosdrecht.

Het Taalcafé

Het doel van het Taalcafé is dat deelnemers op een ontspannen manier de Nederlandse taal oefenen samen met vrijwilligers.

Taal leer je niet uit een cursusboek, taal leer je door mensen te ontmoeten die de taal spreken, door samen de krant te lezen, door voor te lezen aan elkaar, door verhalen te vertellen.

En als er een plek is om elkaar te ontmoeten en de taal te leren, dan is het de bibliotheek, waar zoveel informatie en leesmateriaal voor handen is op elk niveau van taalontwikkeling!

Dus ben je of ken je iemand die extra ondersteuning of ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal? Kom dan naar het Taalcafé.

Deelname is gratis.

Wanneer?

Het Taalcafé is iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 uur in de bibliotheek van Loosdrecht, Tjalk 41.

Vrijwilligers nodig

Wilt u mensen helpen om de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen? Er wordt dringend naar nieuwe vrijwilligers gezocht! Neem contact met de bibliotheek via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Contact

Fleur Jansen, tel. 035-582 54 88
E-mail: loosdrecht@bibliotheekgooienmeer.nl 
Website: www.bibliotheekgooienmeer.nl

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in