Speel- en koffieochtend bij Eigenwijzer

Stichting Eigen&Wijzer organiseert iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.30 Koffie&Kind. Een speel- en koffieochtend voor ouders en kinderen.

2
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-2-2017

Het 'speelcafé' heeft voldoende uitdagend speelgoed, diverse speelhoeken en een koffiehoek voor de (groot)ouders of oppas.

Spelen zonder zorgen

Ouders kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen over de opvoeding en ontwikkeling van hun kinderen. Een pedagogisch medewerker daagt de kinderen uit om samen te spelen en organiseert leuke activiteiten, zoals voorlezen, knutselen en dansen. Bij mooi weer spelen we buiten en serveren we koffie op het terras.

Vrijwilligers nodig

Naast Koffi&Kind worden er ook regelmatig workshops en andere activiteiten aangeboden. Houd daarvoor onze website in de gaten. Ook zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt dit u iets? Meld u aan via deze website!

Voor wie

  • Kinderen van 0-4 jaar
  • Ouders en verzorgers
  • Opa's en oma's die op hun kleinkinderen passen
  • Gastouders en nanny's

Waar

KDV/PSZ/BSO de Speelhoeve, Nieuw-Loosdrechtsedijk 63, Loosdrecht

Wanneer

U kunt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.30 tot 11.15 uur inlopen. Iedereen is van harte welkom, of u nu wel of niet klant bent bij Eigen&Wijzer. Deelname aan de koffieochtend is gratis en verplicht u tot niets. Kom gerust eens kijken!

Contact

Lucie Harmsen, Locatiecoördinator
Kantoor: 035-582 60 35
E-mail: info@eigenenwijzer.nl 

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in