Smakelijk gesprek

PioWij, de Pioniersgroep Wijdemeren, nodigt u uit voor een 'smakelijk gesprek'! Een Smakelijk Gesprek en is er voor mensen die behoefte hebben aan contact, aanspraak, gezelligheid, delen van ervaringen en dat terwijl er smakelijk gegeten wordt. Zo willen we bijdragen aan een zorgzame samenleving met ruimte voor verbinding.

6
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
27-10-2016

Maandelijkse activiteit

Wij organiseren maandelijks deze activiteit en hopen dat dit nieuwe contacten en zingeving mogelijk maakt. Het Smakelijk Gesprek is er voor mensen die behoefte hebben aan contact, aanspraak, gezelligheid, delen van ervaringen, terwijl er nog smakelijk gegeten wordt. Zo willen we bijdragen aan een zorgzame samenleving met ruimte voor verbinding.

Het Honk achter de Graankorrel

De etentjes vinden plaats achter de kerk de Graankorrel in ‘s-Graveland. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in Het Honk achter de Graankorrel, Zuidereinde 14, 1243 KJ ‘s-Graveland.

Mee-eten en meedenken

Wil je weten wanneer het volgende Smakelijk gesprek is en wil je mee-eten en meedenken? Kijk dan op www.pioniersgroep-wijdemeren.nl. Aanmelden kan via Florence: 06-470 372 19 of info@pioniersgroep-wijdemeren.nl

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in