Repair Café Kortenhoef

In het Repair Café in Kortenhoef krijgen defecte goederen en huishoudelijke apparaten een tweede leven. Goed voor de portemonnee én een mooie manier om de afvalberg te verkleinen.

6
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
2-5-2017

"Het zijn voornamelijk huishoudelijke apparaten die we repareren, maar ook fietsen, klokken en laatst zelfs een wasrek. Heel graag willen we kleding verstellen, maar daarvoor zoeken we nog een vrijwilliger met een naaimachine”, vertelt initiatiefnemer Marjolijn Bezemer.

Aandacht voor natuur en milieu

Marjolijn maakt Wijdemeren graag duurzamer: “Meer aandacht voor natuur en milieu vind ik belangrijk. Maar ook het sociale aspect is interessant. Zoals de naam al doet vermoeden kunnen mensen ook iets drinken in het Repair Café. Zij kunnen dan helpen bij de reparatie, want de spullen worden ter plekke gerepareerd door een van de vier reparateurs.”

Eerste woensdag van de maand

Het Repair Café is in principe iedere eerste woensdag van de maand open van 14.00 tot 16.00 uur in het Achterom, Kerklaan 26 te Kortenhoef. Het is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom!

Contactpersoon is Gaetan Dirven, te bereiken via e-mail: gaetandirven@hotmail.com of telefonisch via 06-1144 6276.

Let op: in verband met Corona en zomervakantie is het Repair Café tijdelijk gesloten geweest. U kunt het beste even met Gaetan bellen voordat u erheen gaat.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in