Bloembakken bij Charley`s, Dammerweg

De Dammerweg ten noorden van Nederhorst den Berg heeft een flinke opknapbeurt gehad. Deze kwam tot stand dankzij samenwerking tussen de gemeente en enkele ondernemers.

1
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-12-2015

Voor bewoners én ondernemers

Samenwerken in de openbare ruimte is in Wijdemeren niet alleen voor bewoners weggelegd. Ook ondernemers kunnen een voorstel insturen. Een van de ondernemingen die dit gedaan heeft is Charley's Diner uit Nederhorst den Berg.

Omgeving als visitekaartje

Charley's Diner heeft als restaurant veel baat bij een aantrekkelijke omgeving. De omgeving is immers een visitekaartje dat uitnodigend moet werken op mogelijke gasten. In de ogen van de eigenaar van Charley's kon de strook tussen het restaurant en de Dammerweg wel een stuk mooier, wat uiteindelijk geleid heeft tot een vernieuwing van het gebied.

Bloembakken als blikvanger

Zoals goed te zien is op de foto's, bestond de strook tussen het fietspad en de Dammerweg uit een reep gras met veel beschadigingen. Samen hebben de gemeente en de eigenaar van Charley's ervoor gezorgd dat dit veld vervangen kon worden door een strak ogend straatwerk. Daarbovenop zijn een negental forse bloembakken geplaatst. Mede dankzij de bloemrijke inrichting van deze bakken, die volledig worden onderhouden door Charley's, is de omgeving weer een stuk aantrekkelijker dan voorheen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in