Zorg in Kortenhoef

De huisartsen Hoflaan, praktijk Curtevenne, Siebeling & Suijker en de ’s-Gravelandse apotheek hebben een website ontwikkeld. De website www.zorginkortenhoef.nl biedt inwoners uit de kernen Kortenhoef, ’s-Graveland en Ankeveen een mooi overzicht aan zorg en welzijn.

2
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-6-2018

Het initiatief is in 2018 ontstaan om een goed overzicht te kunnen bieden van zorgverleners in de dorpen. De website is bedoeld om inwoners en patiënten het hele palet aan zorg- en welzijnsaanbod in deze dorpen snel en makkelijk te kunnen laten vinden.

De samenwerking tussen de zorgaanbieders gaat heel goed en het is ook leuk om met zoveel zorgaanbieders samen met de uitvoering bezig te zijn.

De website www.zorginkortenhoef.nl laat het aanbod van zorgverleners zien in de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Graveland. De icoontjes op de hoofdpagina wijzen de bezoekers verder op het gebied van voeding, beweging, psychisch, medisch, welzijn of verzorging.

Ook kan de informatie goed op doelgroep worden gevonden. Bijvoorbeeld voor jeugd, zwangeren, ouderen en mantelzorgers.

Er zijn thema’s uitgewerkt, zoals leefstijl, overgewicht, diabetes, mellitus, hart- en vaatziekten, longziekten, lichamelijke beperkingen, ziekte van Parkinson, eenzaamheid, dementie en activiteiten.

Op de website staan de contactgegevens van de aanbieders. De zorgverleners die nog niet op de website staan, kunnen contact opnemen via de website.

Er zijn momenteel 2 vrijwilligers werkzaam aan de website, maar er wordt dringend gezocht naar extra ondersteuning voor het bijhouden van de website.

De contactpersoon is Els Luderhof.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in