Nieuwe inrichting perkje De Grienden

Door de bewoners is gekozen voor een boom, rode en gele vaste planten en struiken die niet veel onderhoud vragen. Gekozen is voor de kleuren van de vlag van Nederhorst den Berg. Het perkje is inmiddels uitgegroeid tot een bloemenweelde waar veel bijen en vlinders op af komen.

2
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
8-4-2020

De bestrating aan De Grienden is onlangs vernieuwd. Op de hoek Grienden/Zoddeland waren afvalcontainers gepland, maar na een inspraakavond met bewoners is hiervoor een andere plek gekozen. Alle perkjes in de straat waren al aangeplant, maar dit perk bleef leeg. Bij navraag bij De Appelboom bleek dat dit niet de bedoeling was, en zo kwamen de bewoners uit op een Appelboomproject.

Er kon gekozen worden uit 500 struiken, bomen en vaste planten om de boel mooi in te richten. Door de bewoners is gekozen voor een boom, rode en gele vaste planten en struiken die niet veel onderhoud vragen. Gekozen is voor de kleuren van de vlag van Nederhorst den Berg. Het perkje is inmiddels uitgegroeid tot een bloemenweelde waar veel bijen en vlinders op af komen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in