Hangende bloembakken in Ankeveen

Hangende bloembakken in Ankeveen

28
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
29-6-2020

Hoe ik op het idee kwam voor de bloembakken

Thuisgekomen van mijn werk even het weekblad van Wijdemeren doorbladeren. Ik zie een leuk artikel over de hangende bloembakken in 's-Graveland.

Ik vroeg mij eigenlijk al een tijdje af waarom er in bepaalde straten van die mooie bloembakken hangen en waarom in Ankeveen helemaal niets hangt. Ik heb naar het mailadres in de krant een mail gestuurd dat ik de plantenbakken heel mooi vond en dat het ook prachtig zou staan als dit soort bakken als een rode draad door Ankeveen heen zouden lopen.

Ik werd toen benaderd door Saskia Hille van de gemeente dat ze het leuk vond dat ik zo enthousiast reageerde. Er was nog budget voor dit jaar, maar het zou qua tijd wel erg krap worden om het te realiseren. Maar het is gelukt! Kwekerij Kostelijk kon de bakken niet meer leveren omdat het te laat in het seizoen was, maar kwekerij Vechtwijck uit Weesp heeft bij collega's nog wat kunnen regelen.

En via Facebook of een appje had ik binnen een paar dagen enkele enthousiaste mensen bij elkaar om samen de planten water te geven. We hoeven maar 2x per week de planten water te geven; het water wordt verzorgd door Kwekerij Kostelijk (aanhanger met watertank en sproeier). Ik hoop dat we de planten mooi kunnen houden en dat iedereen er tot eind oktober van kan genieten!

Als je het óók leuk vindt om te helpen met water geven (dit jaar of wellicht volgend jaar), wil je het mij dan laten weten? Je kan me bereiken via 06-330 342 18. Alvast dank! Conny Grijpink

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in