sfeerbeeld

Speeltuin de Eekhoorn

Speeltuin de Eekhoorn in Kortenhoef, een verborgen parel

0
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-1-0001

Een verborgen pareltje in Kortenhoef en een heerlijke speelplek voor kleine en grote kinderen. Ook ouders en grootouders weten de weg naar de speeltuin te vinden. Het is er lekker druk.

De openingstijden staan op de website http://www.speeltuinkortenhoef.nl/

"Gelukkig dat we weer open zijn" vertelt vrijwilligster Anneke Dorland, "we hebben echt heel erg moeten puzzelen om weer open te gaan na Corona. "We draaien op vrijwilligers en daarom is het erg belangrijk dat we genoeg vrijwilligers kunnen blijven motiveren om te helpen. We hebben nu wel vrijwilligers die kunnen meedraaien maar we zijn echt heel naarstig op zoek naar extra vrijwilligers."

Er wordt zó veel gebruik gemaakt van de speeltuin, het is echt een ontmoetingsplek voor (groot)ouders met kleine kinderen, en zelfs kinderfeestjes kunnen hier worden gevierd.

Een oma vertelt: "ik kom hier al 17 jaar, eerst met de kinderen en inmiddels met de kleinkinderen, de prijzen zijn nog hetzelfde als toen!"

Voor een ijsje betaal je 20 cent en een dagkaartje kost €1,50. Een jaarabonnement kost €22,50 en voor opa's en oma's €12,50.

Voor het onderhouden van de speeltuin worden mensen gezocht die het leuk vinden om in een gezellig team de speeltoestellen te onderhouden en het terrein op te ruimen.

Ook is er grote behoefte aan inwoners uit Kortenhoef die toezicht houden, kaartjes en ijsjes verkopen en helpen bij het plakken van een pleistertje.

Je bent ongeveer 3 uur aan tijd kwijt als je vrijwilliger wil worden, dus dat valt eigenlijk heel erg mee!

Opgeven kan bij Annette van de Wal, tel.nr: 06-526 413 71.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in