Muzingo

Tijdens een gezellige middag of avond wordt er door jongerenkoor Snowe 'Muzingo' gespeeld! Een combinatie van muziek + bingo. "Het is een feestje om er aan mee te doen en om er bij te zijn, Er wordt veel gezongen omdat de fragmenten voor veel mensen heel bekend zijn. De activiteit verbindt mensen met elkaar", vertelt één van de leden.

15
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
12-5-2016

Muzingo is opgestart in 2016 als onderdeel van een sponsoringactiviteit. Doel was om geld bijeen te halen om in Riga, Letland, mee te doen aan het groot internationaal korenfestival. Zij behaalden daar een zilveren medaille. De Muzingo sloeg zo aan dat er een project van is gemaakt. Zij komen nu jaarlijks lang bij de verzorgingscentra in Wijdemeren.

Muziek + Bingo 

Al naar gelang de leeftijd en doelgroep wordt een selectie van ongeveer 60 nummers gespeeld en gezongen. Elk fragment is gekoppeld aan een cijfer. Dat wordt net als bij bingo afgeroepen. De deelnemer die het eerst de kaart vol heeft met de juiste cijfers is de winnaar! 

Contact

Muzingo kan door heel Wijdemeren en omgeving gespeeld worden en is niet alleen voor ouderen! Wel moet de accommodatie zich ervoor lenen om ongeveer 20 tot 50 mensen te laten zitten aan tafels. Het is vooral een leuke activiteit voor verzorgingshuizen, wooncentra’s of verenigingen. Contact: Petra van den Ham via 035 58 28 063, 06 301 213 87 of www.snowe.nl.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in