Groenstrook Bührmannlaan en Lokinlaan

De smalle groenstrook tussen voetbalveld en voetpad bij de Meester J.C.Bürhmannlaan en de Joseph Lokinlaan in Ankeveen wordt al sinds 2015 onderhouden door de buurt. Het is één van de pareltjes van De Appelboom!

7
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
18-3-2015

Bij de start van dit Appelboom-project hebben de buren in samenwerking met de buitendienst van de gemeente de strook goed onder handen genomen. Roel van Schaik, initiatiefnemer: “Nu maken wij het regelmatig vrij van onkruid, zwerfafval en hondenpoep. Daarnaast zorgen we ervoor dat de grond goed geharkt blijft en zetten we er af en toe nieuwe planten in.”

Extra hulp

“De afgelopen jaren zijn er veel verhuizingen geweest en is de betrokkenheid wat minder. Gelukkig zijn er een aantal buren die hun schouders eronder zetten, maar het project kan wel wat extra handjes gebruiken. Woont u in de buurt, houdt u van tuinieren en wilt u de buurt beter leren kennen? Kom dan helpen!”

Pareltje

Het project loopt al een poosje en mag echt één van de pareltjes van De Appelboom genoemd worden. Hopelijk worden de bezoekende voetbalploegen van ASV65 hier ook door afgeleid, zodat er in Ankeveen nog meer te juichen valt! ;-)

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in