Haakclub FF-tellen

"In 2014 werd er een start gemaakt met de haakclub in de Regenboogschool. Het haak –en breiclubje groeide uit tot wel 10 deelnemers en ik kwam erbij als beginnend haakster. Later verhuisde het clubje naar de Vrolijke Knut. Toen het doek viel voor de Vrolijke Knut nam ik het initiatief om door te gaan in De Oude School", vertelt lid Mirjam Klaver.

10
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-1-2014

Gezelligheidsclub

Het doel van de haak- en breiclub is om samen een hobby uit te oefenen, van elkaar te leren en gezellig te kletsen. Ook worden patronen uitgewisseld en nieuwe steken geleerd.

Eigen en gezamenlijk werk

Elke dinsdagavond komen we bij elkaar. Ieder maakt eigen werk. Maar we doen ook samen een project zoals het maken van onze eigen "FF-tellen" Cal. Dit is een deken waar allerlei steken in verwerkt zitten, ingezonden door de leden. Echt een deken van ons clubje! We maakten bijvoorbeeld ook Paasversiering voor de gesloten groep van Veenstate.

Gezamenlijke projecten

Elk jaar doen we een gezamenlijk project. In 2020 was dat voor de stichting Kinderen in Nood uit Bussum. Ze hebben een grote vraag naar mutsen, sjaals en wanten. Met onze club hebben we al heel wat gemaakt en gaan we nog ijverig verder.

Interesse?

Neem contact op met Mirjam Klaver via (035) 65 64 679 of onderstaand contactformulier.

Elke dinsdag van half september t/m half april
Tijd: 19.30- 21.30 uur
Kosten: 5 euro voor koffie en de huur van het gebouw

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in