Dorpsplein Nederhorst den Berg

Zingen, eten, dansen, theater… het is allemaal mogelijk op het Dorpsplein in Nederhorst den Berg (Willie Das-plein in de volksmond)! U kunt zelf ook allerlei activiteiten organiseren. Doet u mee?

8
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
31-1-2018

Initiatiefnemer Wilma Snel: “Vier keer per jaar organiseren we als vrijwilligerscomité een activiteit op het Willie Das-plein, zoals het in de volksmond heet. We houden het klein vanwege de mankracht. Maar het kan groots uitpakken, zoals bijvoorbeeld op Burendag en de meimarkt.”

Groot of klein: als het maar mensen samenbrengt

“We nodigen iedereen uit om ook iets te organiseren. Sociaal, sportief of cultureel, klein of groot. Als het maar mensen samenbrengt. Het comité kan daarbij ondersteunen. Zo zou een mooie synergie kunnen ontstaan, zonder dat er een te zware druk op de vrijwilligers komt. Zo hielpen we bijvoorbeeld de Historische Kring bij de onthulling van de historische wandeling."

Het is een ieder vrij om gebruik te maken van de muziektent. Denk hierbij aan een koor dat zingt, een orkest of bandje dat optreedt of iets dergelijks. Zolang er geen overlast bezorgd wordt en er opgeruimd wordt. Neem wel even contact op, ter voorkoming dat er dubbel ‘geboekt’ wordt.

Vaste activiteiten

Iedere maandag en vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur is er jeu de boules op het plein.

Ook iets organiseren?

Wil je meer weten of heb je een goed idee? Neem dan contact op met Wilma Snel via onderstaand contactformulier of via Facebook (zoek op Willie Das-plein).

Vergelijkbare projecten

Alle projecten »

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in