sfeerbeeld

Dorpsplein Nederhorst den Berg

Zingen, eten, dansen, theater… het is allemaal mogelijk op het dorpsplein in Nederhorst den Berg (Willie Das-plein in de volksmond)! U kunt zelf ook allerlei activiteiten organiseren. Doet u ook mee?

8
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
31-1-2018

Initiatiefnemer Wilma Snel: “Vier keer per jaar organiseren we als vrijwilligerscomité een activiteit op het Willie Das-plein, zoals het in de volksmond heet. We houden het klein vanwege de mankracht. Maar het kan groots uitpakken, zoals op Burendag afgelopen september.”

Groot of klein: als het maar mensen samenbrengt

“We nodigen iedereen uit om ook iets te organiseren. Sociaal, sportief of cultureel, klein of groot. Als het maar mensen samenbrengt. Het comité kan daarbij ondersteunen. Zo zou een mooie synergie kunnen ontstaan, zonder dat er een té zware druk op de vrijwilligers komt. Zo hielpen we de Historische Kring onlangs bij de onthulling van de historische wandeling." 

Vaste activiteiten

Vaste activiteiten zijn de buurtlunch iedere laatste woensdag van de maand. Als het weer slecht is wordt de lunch naar de Albert Heijn verplaatst. Iedere maandag en vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur is er jeu de boule op het plein.

Ook iets organiseren?

Wil je meer weten of heb je een goed idee? Neem dan contact op met Wilma Snel via onderstaand contactformulier of via Facebook (zoek op Willie Das plein).

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in