sfeerbeeld

Vrijwilligersvacatures

Zorgt u ervoor dat festival Wonderfeel op rolletjes loopt? Vertelt u straks de mooiste verhalen over kasteel-museum Sypesteyn? Of bent u dé schipper of opstapper voor een nieuwe fietsboot? Geïnteresseerd? Kijk bij de vrijwilligersvacatures op deze site en solliciteer!

0
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
14-6-2019
Zomaar een greep uit het vrijwilligerswerk dat De Appelboom te vinden is. Er is voor ieder wat wils: van ‘luisterend oor’ voor de Luisterlijn tot elektricien, van marketeer tot stalhulp en van taalcoach tot tuinman.
 
Geïnteresseerd? Kijk bij de vacatures en solliciteer!
 
'Vrijwilligen' bij Wonderfeel
Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. De vrijwilligerstaken variëren van op- en afbouw tot stagemanagement en van crewcatering tot kaartcontrole.
 
Bekijk de vacature
 
Coördinator rondleiders Sypesteyn
De coördinator is verantwoordelijk voor de planning en inroostering van de rondleiders die de verhalen over kasteel-museum Sypesteyn aan bezoekers vertellen. Ook coacht hij of zij nieuwe rondleiders en bewaakt het overzicht.
 
Bekijk de vacature
 
Schippers en opstappers Fietsboot Loosdrecht 
Stichting Veerdiensten op de Vecht zoekt schippers en opstappers (gastheren en -vrouwen) voor een fietsboot in Loosdrecht. Deze pont vaart van de Porseleinhaven via Markus Pos naar het haventje de Fuut in Muyeveld. Voor de maanden juli en augustus zoeken zij gastvrije bemanning. 

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in