Speeltoestellen en groenstrook Stichte Kade

In Ankeveen zorgen de bewoners zelf voor het groenonderhoud van de strook tussen de speeltuin en de Stichtse Kade. Ook hebben zij enkele nieuwe toestellen en een picknicktafel geplaatst. Hierdoor blijft de speeltuin aantrekkelijk voor de kinderen, ouders en jeugd.

1
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
5-11-2013

Plek voor iedereen

De grote speeltuin in Ankeveen, gelegen aan de Stichtse Kade, is voor velen  een belangrijke plek binnen het dorp. Zo kunnen kinderen er lekker spelen, ouders en verzorgers met elkaar bijkletsen en de oudere jeugd weet de aanwezige hanglocatie te vinden. Zijn huidige vorm heeft de speeltuin pas gekregen na samenwerking van bewoners uit Ankeveen.

Vernieuwing

In 2013 hebben bewoners van Ankeveen de speeltuin behoorlijk opgeknapt. Zij hebben hier enkele speeltoestellen en een picknicktafel geplaatst. Dit alles in goed overleg met de gemeente, omdat die garant staat voor de veiligheid van de speeltuin. Ook het open karakter is verbeterd met het vervangen van de meidoorn voor een esdoorn. Die nieuwe esdoorn werd mogelijk doordat die wordt onderhouden door een van de bewoners.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in