Sociaal Cultureel Centrum NdB

Het Sociaal Cultureel Centrum Nederhorst den Berg biedt vele activiteiten aan. Van kunst en cultuur tot gezellige koffieochtenden. Het centrum biedt onderdak aan verschillende culturele en maatschappelijke organisaties.

5
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
5-9-2012

Elkaar ontmoeten 

In 2012 is het Sociaal Cultureel Centrum Nederhorst den Berg geopend. De exploitatie van het centrum is ondergebracht in een stichting, welke volledig uit vrijwilligers bestaat. In het Sociaal Cultureel Centrum worden verschillende activiteiten georganiseerd die vrij toegankelijk zijn. Het doel van deze activiteiten is het ontmoeten van andere dorpsbewoners.

Programma

Het Sociaal Cultureel Centrum heeft een uiteenlopend programma. Zo is er elke eerste donderdag van de een vrouwenmaand waar cultuur en taal worden uitgewisseld. Er wordt iedere vrijdagmiddag geschilderd, zijn er muzieklessen voor kinderen op maandagmiddag en is er een 'pop-up' koor op maandagavond. Tot slot is 't Wijdehuis gevestigd op deze locatie. Dit ontmoetingscentrum zit ook in verzorgingscentrum Veenstaete in Kortenhoef en in activiteitencentrum het 3-Luik in Loosdrecht.

Kijk op www.bergsecultuur.nl voor meer informatie en het precieze programma.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in