Repair Café Loosdrecht

Een initiatief van vrijwilligers uit Loosdrecht heeft geleid tot de oprichting van het Repair Café. Dit initiatief heeft de bibliotheek omarmd en een keer in de maand kan men hier gebruik van maken.

5
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
9-3-2016

Repair Café

Weggooien? Mooi niet! Dit is de slogan van het Repair Café. Heeft u kapotte huishoudelijke apparaten of een blouse waar de knoop vanaf is? En lukt het u niet zelf om het te herstellen? Dan kunt u terecht bij het Repair Café. Onze handige vrijwilligers kunnen u (kosteloos) helpen om bijvoorbeeld uw huishoudelijke apparaten of kledingstuk te helpen repareren.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.Goed voor het milieu en uw portemonnee.  

Verzamelpunt

In bibliotheek vestiging Loosdrecht is ook verzamelpunt voor lege cartridges en een Jekko. Hier kunt u lege batterijen en spaarlampen inleveren. En kleine elektrische apparaten die echt niet meer te repareren zijn.

Praktische informatie / contact

Website:  www.bibliotheekgooienmeer.nl/actueel/repair-cafe.html

Adres:       Tjalk 41, 1231 TT Loosdrecht

Telefoon: 035-58 254 88 / Helpdesk: 035-697 3000 (iedere werkdag en op zaterdag van 10.00-14.00 uur)

E-mail: helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl 

Vergelijkbare projecten

Alle projecten »

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in