Dorpsevenementen in Loosdrecht dankzij Stichting SLOEP

De Stichting SLOEP is niet meer weg te denken uit Loosdrecht. Ondernemers en vrijwilligers (meer dan 200!) zetten samen alweer meer dan twintig jaar allerlei evenementen op.

170
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
14-12-1995

Evenementen in Loosdrecht 

De stichting SLOEP werd in 1995 geboren nadat vier vrienden uit Loosdrecht de koppen bij elkaar staken. Hier werd de basis gelegd om Loosdrecht met evenementen weer op de kaart te zetten. Dit initiatief is uitgegroeid tot een vrijwilligersorganisatie die vooral steunt op het bedrijfsleven en de inzet van ruim tweehonderd vrijwilligers. Het hele jaar rond organiseert SLOEP mooie, leuke, vertederende, culturele en maatschappelijke evenementen.

Stichting SLOEP

Stichting SLOEP staat voor Samenwerkende Loosdrechtse Ondernemers in Evenementen en Promotie. Doel van de stichting is om een positief imago te geven aan Loosdrecht, zodat het een genot is om er te wonen en te recreëren. Stichting SLOEP organiseert vele activiteiten en evenementen. Evenementen als de jaarlijkse feestweek rond Koningsdag, de sloepentocht, de gondelvaart en de sinterklaasintocht zijn natuurlijk bij iedereen bekend. Maar daarnaast organiseert Stichting SLOEP nog vele andere activiteiten, welke terug te vinden zijn op de website.

Praktische informatie

Stichting SLOEP
Postbus 8
1230 AA Loosdrecht

Secretariaat:
Oud-Loosdrechtsedijk 97
1231 LR Loosdrecht
Telefoon: 035-5821240 (na 19.00 uur)

E-mail: info@stichtingsloep.nl
Website: www.stichtingsloep.nl

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in