sfeerbeeld

De Beweegcoach voor 60-plussers

De kracht van sport en bewegen zorgt onder andere voor een betere conditie, het soepeler kunnen bewegen, meer kracht, groei in weerbaarheid, een gezondere leefstijl, langere zelfredzaamheid en sociale interactie. Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut, dus ook de 60-plusser!

1
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
13-9-2013

Beweegcoach Beppie is gestopt sinds januari 2021

Sinds januari 2021 is Beppie van de Bunt niet meer actief als 60+ beweegcoach in Wijdemeren. Op dit moment kan je bij Team Sportservice ’t Gooi terecht voor het 60+ sport- en beweegaanbod.

Sport- en beweegaanbod

Het 60+ Beweegaanbod van gemeente Wijdemeren is te vinden in het 60+ Beweegboekje.

Voor beweegadvies of andere vragen kan je contact opnemen met Robin van der Vliet van Team Sportservice ’t Gooi. Met haar kan je ook contact opnemen voor een papieren versie van het Beweegboekje.

Tel. 06-306 397 54 of rvandervliet@teamsportservice.nl

Gemeente Wijdemeren kent een uitgebreid sport- en beweegaanbod. Dit uitgebreide sport- en beweegaanbod van gemeente Wijdemeren is te vinden op de website van Team Sportservice ’t Gooi. Neem voor meer informatie over het aanbod of een persoonlijk sportadvies gerust contact op met Rosanne Hartman. Zij helpt u graag verder!

Contactgegevens

Rosanne Hartman, rhartman@teamsportservice.nl of tel. 06-306 397 54

Website: https://jouw.teamsportservice.nl/gooi/voor-jou/60-plussers/

Of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat er speelt op het gebied van sport en bewegen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in