De Beweegcoach voor 60-plussers

De kracht van sport en bewegen zorgt onder andere voor een betere conditie, het soepeler kunnen bewegen, meer kracht, groei in weerbaarheid, een gezondere leefstijl, langere zelfredzaamheid en sociale interactie. Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut, dus ook de 60-plusser!

1
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
13-9-2013

Gemeente Wijdemeren kent een uitgebreid sport- en beweegaanbod. Dit uitgebreide sport- en beweegaanbod van gemeente Wijdemeren is te vinden op de website van Team Sportservice ’t Gooi. Het 60+ Beweegaanbod van gemeente Wijdemeren is te vinden in het 60+ Beweegboekje.

Voor een kosteloos beweegadvies of andere vragen omtrent sport en bewegen kan je contact opnemen met Robin van der Vliet van Team Sportservice ’t Gooi. Met haar kan je ook contact opnemen voor een papieren versie van het Beweegboekje.

Tel. 06-306 397 54 of rvandervliet@teamsportservice.nl

Voor meer informatie over het aanbod of vragen over Team Sportservice, kan je ook contact opnemen met Rosanne Hartman, tel. 06-306 397 54 of rhartman@teamsportservice.nl 

Beide dames helpen u graag verder!

Contactgegevens

Robin van der Vliet, 06-306 397 54 en rvandervliet@teamsportservice.nl

Website: https://jouw.teamsportservice.nl/gooi/voor-jou/60-plussers/

Of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat er speelt op het gebied van sport en bewegen.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in