Boten langs de Dammerweg

De Dammerweg ten noorden van Nederhorst den Berg heeft een flinke opknapbeurt gehad. Deze kwam tot stand dankzij samenwerking tussen de gemeente en enkele ondernemers.

1
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-12-2015

Ondernemend verzoek

Net als het project van de buurman, Charley's Diner, laat dit project zien dat samenwerking in de openbare ruimte in Wijdemeren niet is voorbehouden aan bewoners. In het najaar van 2015 diende Lodewijkx Boating, een ondernemer aan de Dammerweg in Nederhorst den Berg, een verzoek in om de openbare ruimte voor zijn pand in onderhoud te nemen. Dit verzoek kwam zeer gelegen, daar de bestaande beplanting in het plantsoen in slechte conditie verkeerde.

Reclame op zichtlocatie

Om te beginnen is het struikgewas is verwijderd. Niet alles is verdwenen, want de boom centraal in dit plantsoen is blijven staan. Die boom is nu echter omgeven door een keurig groen gazon. Bovendien is er ook een stuk in het plantsoen betegeld, zodat Lodewijkx Boating in de gelegenheid is om op deze zicht locatie reclame te maken. Regelmatig is er een van zijn boten te zien vanaf de Dammerweg. In ruil voor deze exposure zorgt deze ondernemer ervoor dat de openbare ruimte hier in tiptop conditie blijft.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in