Activiteiten in Veenstaete

Een groep van 85 vrijwilligers organiseert in Veenstaete vele activiteiten voor inwoners van de Oudergaarde.

85
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
15-6-2012

Vele gezellige activiteiten

Het moderne appartementencomplex Veenstaete in Kortenhoef is een woonvorm voor zelfstandig wonende ouderen en 55+. Ook zijn er twee groepswoningen voor ouderen met dementie. In en rond het complex organiseert een groep van 85 vrijwilligers veel activiteiten zoals een happy hour, koffie-uurtje, bingo, handwerken en koersbal. Deze activiteiten zijn niet alleen bestemd de bewoners van Veenstaete, maar ook voor andere inwoners van Kortenhoef. Om eenzaamheid te voorkomen brengen vrijwilligers, aan wie dat op prijs stelt, gezelligheidsbezoekjes bij de mensen thuis.

 

Vrienden van Veenstaete

In september 1989 vond de oprichtingsvergadering van de “Vrienden van Oudergaard” plaats. Sinds 1987 kende Huize Brugchelen al een stichting met de naam Vrienden van Huize Brugchelen. Na de fusie van Oudergaard en Brugchelen werden ook de twee vriendenstichtingen samengevoegd en deze hebben tot 2012 gefunctioneerd onder de “verrassende “ naam "Vrienden van oudergaard en Brugchelen". Nu is de Stichting de naam Vrienden van Veenstaete gaan gebruiken. De doelstelling is enigszins gewijzigd, maar nog steeds is de Vriendengroep er om bewoners het leven te veraangenamen.


 

De Stichting Vrienden van Veenstaete organiseert verschillende leuke activiteiten. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vriendenvanveenstaete.nl .

 

foto1

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in