Kortenhoef

Alle initiatieven worden georganiseerd en/of uitgevoerd door vrijwilligers. Het kan voorkomen dat een initiatief op dat moment geen vrijwilliger beschikbaar heeft om uw vraag op te pakken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het beste kunt u dan op zoek naar een ander initiatief of contact opnemen met de dorpscoördinator.
 

Zorg en welzijn in Kortenhoef en omgeving

De website zorginkortenhoef.nl geeft een overzicht van het zorgaanbod in Kortenhoef, ’s Graveland en Ankeveen. U kunt bijvoorbeeld advies vragen over medische/psychische zaken, voeding, beweging, verzorging en welzijn. De website is voor jong en oud.

Ondersteuning bewoners Veenstaete

Ankie Hinloopen coördineert hulp en ondersteuning voor inwoners van Veenstaete. Wilt u iets doen om de bewoners van Veenstaete te helpen? Neem dan contact met haar op.

Telefoon: 035-65 60 995
E-mail: Ankiehin@kpnplanet.nl 

Boekenkast Veenstaete

In samenwerking met Sherpa verzamelt Rietje Krijnen boeken, cd's, dvd's en puzzels voor de bewoners van Veenstaete. Rietje ververst elke zaterdag de boekenkast. U kunt contact met haar opnemen als u bovenstaande spullen wilt schenken aan Veenstaete.

Telefoon: 06-338 054 00

Tasjesbibliotheek

Vrijwilligers van de Tasjesbibliotheek komen boeken omruilen voor leden van de Tasjesbibliotheek. De boeken worden aan de deur gehangen; in te leveren boeken worden in dezelfde tas weer mee teruggenomen. Zo blijft de Tasjesbibliotheek haar dienstverlening voortzetten.

Telefoon: 06-450 633 15

Meer informatie

Kunt u via de initiatieven op deze pagina geen antwoord vinden op uw vraag? Klik hier voor de initiatieven in alle dorpen.

Staat uw initiatief er nog niet bij? Neem dan contact op met dorpscoördinator Bas Immerzeel via 06-525 809 22 of b.immerzeel@wijdemeren.nl

1950

Vrijwilligers
96

Straten
216

Projecten

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in