sfeerbeeld

Wonderfeel: mondkapjes maken

Project Wonderfeel: mondkapjes maken

5
deelnemers
Vrijwilligers
Start
buurtschappen
1-7-2020

Wie zijn gestart met project
De organisatie Wonderfeel is 5 jaar geleden (2015) gestart met het organiseren van een driedaags klassiek buitenfestival op het terrein van Natuurmonumenten in ’s-Graveland. Een ongedwongen festival voor jong en oud met veel activiteiten en optredens. Het jaarlijkse evenement wordt druk bezocht en heeft een enorme bekendheid. Helaas is er in 2020 geen festival door de beperkende maatregelen in verband met Corona.

De organisatie heeft echter een mooi alternatief bedacht om cultuur en klassieke muziek dichter bij de mensen te brengen. Dit initiatief brengt meerdere doelen samen.

Wat zijn de activiteiten
Met groepjes vrijwilligers wordt er tijdens gezellige samenkomsten met elkaar een product gemaakt zoals bijvoorbeeld mondkapjes, picknickkleden of andere creatieve en nuttige artikelen. Hierbij is de gezelligheid tijdens het maken net zo belangrijk als het eindproduct.

Wat is het doel
Het doel is om de artikelen aan de man te brengen en van de opbrengst kan er een muzikaal optreden worden aangevraagd door deelnemers. Dit optreden wordt dan gegeven op de locatie of bij deelnemers thuis. De musici, die nu brodeloos thuis zitten, krijgen de mogelijkheid om een optreden te geven. Klassieke muziek krijgt op deze manier weer een podium.

Waar is het
De activiteit vindt plaats in buurtcentrum Het Drieluik aan het Lindeplein. Maar bij voldoende vrijwilligers kunnen de bijeenkomsten ook op andere locaties worden gehouden. Het zijn 5 tot 7 bijeenkomsten.

Wanneer worden er mondkapjes gemaakt
Er is een groepje gestart op woensdagochtend van 10.30 - 12.30 uur op 22 en 29 juli en 5 augustus 2020.

Hoe kun je deelnemen
Wil je meedoen, met je eigen groep of alleen, dan kun je bellen met de organisatie Wonderfeel om locatie en data af te spreken.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Vrijwilligers
Bij het begeleiden van de groepjes werken 2 vrijwilligers mee om instructie te geven.

Wie is contactpersoon
De contactpersoon is Cees Martens, vrijwilligerscoördinator. Cees is te bereiken via mail cees@wonderfeel.nl of per telefoon: 06-839 828 29, website: www.wonderfeel.nl.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in